روی خط

مطالب متفاوت وبلاگی

روی خط

مطالب متفاوت وبلاگی

دستور پخت فته بادمجان

فته بادمجان یک غذا یا پیش‌غذای خوشمزه لبنانی/سوری است. این خوراک، اشتهای شما را برای خوردن یک وعده غذایی خوشمزه دو چندان می‌کند.                

 

مواد لازم:

2.5 لیوان ماست (کم چرب)

1/2 لیوان انار (دون شده)

1/3 لیوان ارده

1/2 لیوان دانه چیا

4 عدد بادمجان (متوسط)

2 عدد نان پیتا

1 عدد کنسرو نخود

1 قاشق غذا خوری رب انار

3 قاشق غذا خوری سرکه سفید

1 قاشق چای خوری سماق

1 قاشق چای خوری دارچین

4 حبه سیر (له شده)

به مقدار لازم روغن زیتون

به مقدار لازم جعفری (خرد شده)

به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه

 

غذاپز، دستور پخت غذاهای خوشمزه امروز شما

 

دستور پخت:

نان‌های پیتا را به قطعات مربعی خرد کنید و آن‌ها را داخل سینی فر قرار دهید و مقداری روغن زیتون روی آن‌ها بریزید. دمای فر به روی 200 درجه تنظیم کرده و اجازه دهید که نان‌ها برشته شوند. زمانی‌ که نان‌ها قهوه‌ای-طلایی شدند، آن‌ها را از فر خارج کنید.

بادمجان‌ها را به صورت دلخواه خرد کنید. آن‌ها را با مقدار کمی روغن نباتی سرخ کنید، اجازه دهید که بادمجان‌ها قهوه‌ای و نرم شوند. بعد از سرخ شدن بادمجان، آن ها را‌ از تابه خارج کنید و با همان روغن، آجیل‌ها را سرخ کنید.

ماست، ارده، سرکه یا آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و دارچین را با هم میکس کنید و اجازه دهید تا مواد کاملا صاف و یک دست شوند.

یک ظرف نسبتا گود را برای سرو انتخاب کنید. لایه اولیه را با نان پیتا پر کنید، بادمجان را روی نان‌ها بریزید. مقداری از دانه‌های انار، نخود و آجیل‌ها روی بادمجان‌ها پخش کنید.

مخلوط ماست را روی مواد بریزید و سطح آن‌ را یک دست کنید. سماق، رب انار، و مقداری روغن زیتون را به بشقاب اضافه کنید.

جعفری خرد شده، باقیمانده آجیل، نخود و دانه‌های انار رو اضافه کنید و این پیش غذای خوشمزه آماده است. نوش جان.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.