فته بادمجان یک غذا یا پیشغذای خوشمزه لبنانی/سوری است. این خوراک، اشتهای شما را برای خوردن یک وعده غذایی خوشمزه دو چندان میکند.
مواد لازم:
2.5 لیوان ماست (کم چرب)
1/2 لیوان انار (دون شده)
1/3 لیوان ارده
1/2 لیوان دانه چیا
4 عدد بادمجان (متوسط)
2 عدد نان پیتا
1 عدد کنسرو نخود
1 قاشق غذا خوری رب انار
3 قاشق غذا خوری سرکه سفید
1 قاشق چای خوری سماق
1 قاشق چای خوری دارچین
4 حبه سیر (له شده)
به مقدار لازم روغن زیتون
به مقدار لازم جعفری (خرد شده)
به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه
غذاپز، دستور پخت غذاهای خوشمزه امروز شما
دستور پخت:
نانهای پیتا را به قطعات مربعی خرد کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید و مقداری روغن زیتون روی آنها بریزید. دمای فر به روی 200 درجه تنظیم کرده و اجازه دهید که نانها برشته شوند. زمانی که نانها قهوهای-طلایی شدند، آنها را از فر خارج کنید.
بادمجانها را به صورت دلخواه خرد کنید. آنها را با مقدار کمی روغن نباتی سرخ کنید، اجازه دهید که بادمجانها قهوهای و نرم شوند. بعد از سرخ شدن بادمجان، آن ها را از تابه خارج کنید و با همان روغن، آجیلها را سرخ کنید.
ماست، ارده، سرکه یا آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و دارچین را با هم میکس کنید و اجازه دهید تا مواد کاملا صاف و یک دست شوند.
یک ظرف نسبتا گود را برای سرو انتخاب کنید. لایه اولیه را با نان پیتا پر کنید، بادمجان را روی نانها بریزید. مقداری از دانههای انار، نخود و آجیلها روی بادمجانها پخش کنید.
مخلوط ماست را روی مواد بریزید و سطح آن را یک دست کنید. سماق، رب انار، و مقداری روغن زیتون را به بشقاب اضافه کنید.
جعفری خرد شده، باقیمانده آجیل، نخود و دانههای انار رو اضافه کنید و این پیش غذای خوشمزه آماده است. نوش جان.